Zelf wijnetiket maken

Je eigen wijnetiket maken

Van oudsher werd wijn voornamelijk gemaakt in Frankrijk. Maar de wijngaarden schieten op verschillende plaatsen in de wereld als paddestoelen uit de grond. Overal waar het klimaat en de kennis toereikend is, worden de druiven voor wijn verbouwd. Van deze druiven wordt wijn gemaakt.

Zelf wijnetiket maken

Het proces is namelijk niet ingewikkeld en daarom voor eenieder toegankelijk. Zo kunnen particulieren ook vrij eenvoudig proberen hun eigen wijn te maken. Als dit gelukt is en de wijn in de fles is het natuurlijk nog leuker om zelf wijnetiket maken. Op deze manier kan je een eigen signatuur geven aan de fles.

Waarom zelf wijnetiket maken?

Zelf wijnetiket maken, zorgt ervoor dat de fles wijn uniek is en gemakkelijk herkend kan worden. Door zelf wijnetiket maken is het mogelijk om de herkomst van de wijn te beschrijven. Daarnaast kan zelf wijnetiket ook helpen om de ingrediƫnten van de wijn te besprek en de fles aantrekkelijk te maken door bijvoorbeeld gebruik te maken van een pakkende naam of illustratie.

Zelf wijnetiket maken

Hoe zelf wijnetiket maken?

Zelf een etiket maken is eenvoudig. Houdt rekening met de grootte van de fles en op internet vindt u verschillende websites die u begeleiden gedurende dit proces. Voor iedereen toegankelijk dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *