Wijnetiket ontwerpen

Bestel een fles wijn met u persoonlijke wijnetiket

Gaat u naar een feestje en wilt u een lekker flesje wijn meenemen als presentje. Dan hebt u nu de mogelijkheid om het presentje nog leuker te maken. U kunt nu namelijk zelf een etiket ontwerpen voor op uw favoriete wijn.

Een wijnetiket ontwerpen kunt u bijvoorbeeld doen voor uw eigen flesje rode wijn, witte wijn, of bijvoorbeeld een flesje bubbels. Zo kunt u de jarige verrassen met een fles wijn met een speciale tekst op het etiket.

Wijnetiket ontwerpen

Een wijnetiket ontwerpen klinkt moeilijk, maar is eigenlijk helemaal niet moeilijk

U kunt namelijk eenvoudig snel en goedkoop een wijnetiket ontwerpen. U kiest online of in de winkel ten eerste een wijnsoort en fles uit. Vervolgens kiest u het soort etiket. Vervolgens kunt u het wijnetiket gaan personaliseren. Dit doet u door bijvoorbeeld een eigen gemaakte foto op het etiket te laten drukken.

Ook kunt u bij een wijnetiket ontwerpen ervoor kiezen om een persoonlijke tekst toe te voegen. U hebt een ruime keuze en tal van verschillende mogelijkheden voor een wijnetiket ontwerpen. Kies ook zeker het juiste lettertype. Experts als D31 Typografie raden je aan om vooral niet té speels te gaan met je lettertypekeuze.

Houd er wel rekening mee dat bij een wijnetiket ontwerpen na bestelling geen mogelijkheid is tot ruilen doordat het product gepersonaliseerd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *