Wijnetiket maken online

Wijnetiket maken online

Denkt u dat hotelketens die serveren uit wijnflessen met het logo van hun keten erop, hun eigen wijngaard in Zuid-Europa hebben? Nee hoor, die plakken gewoon hun eigen wijnetiketten erop!

Maar misschien maak jij je eigen wijn wel! Daar hoort dan toch een eigen wijnetiket bij?

Een wijnetiket maken online is heel erg gemakkelijk. Op deze website vind je eenvoudig alle tools om een wijnetiket maken online. Een wijnetiket maken online betekent dat je voor je eigen wijn een bepaalde naam mag bedenken. Leuk toch? Maar meestal hoort daar ook een tekening bij. Staat er toevallig een chateau in de buurt waar de wijn gemaakt is? Dan is het logisch om een wijnetiket maken online met de naam van het chateau.

Maar als je eigen wijn een beetje is mislukt en je alleen maar een kater bezorgt, kun je het beter ‘chateau migraine’ noemen.

Een andere inspiratie voor een tekening bij het wijnetiket maken online kan de grondsoort zijn waar de wijndruiven gegroeid hebben. Als je bv. aan lavendel ruikt en dan een slok neemt, kun je aan de wijn proeven of de lavendel ook daar in de grondsoort zat. Een lavendeltakje komt dan ook vaak voor op een wijnetiket.