Gratis wijnetiket maken

Wil jij ook eens bezig zijn op een creatieve manier? Tegenwoordig kun je een gratis wijnetiket maken om jouw wijn een beetje op te vrolijken. Er zijn verschillende sites waar je een wijnetiket kunt ontwerpen. Dit kun je doen met een foto of een plaatje dat je heel mooi vindt. Daarbij kan je tekst, of allerlei andere leuke decoraties toevoegen om jouw wijnfles er leuk uit te laten zien.

Gratis wijnetiket makenEen gratis wijnetiket maken is heel gemakkelijk.

Je kiest een leuk plaatje of een leuke foto, en krijgt hiervan een voorbeeld te zien. Daarna kun je een leuke tekst toevoegen en het etiket eventueel nog opfleuren. Ten slotte kun je het etiket uitprinten en klaar ben je! Een gratis wijnetiket maken is dus super makkelijk en leuk om te doen.

Een gratis wijnetiket maken kun je ook doen met bijvoorbeeld de kinderen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn. Ook kun je een gratis wijnetiket maken met software die je kunt downloaden, waardoor je uitgebreid bezig kan zijn. Dus als jij je verveelt en je huis weer eens wil opvrolijken, is dit ideaal om te doen!

Onze favoriete online tool? Deze van Canva helpt je echt een leuk label te ontwerpen zonder dat je er een Euro voor hoeft neer te tellen!

1 thought on “Gratis wijnetiket maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *